perjantai 16. marraskuuta 2012

Day 5: Sleepless at the Dormitory

Yliväsymyksestä seuraa unettomuutta. Tai sitä, että on väsynyt, mutta ei vaan nukuta. Silmät ei tahdo mennä kiinni. No, jos vaikka kohta kokeilisi.

Pidettiin tänään esitelmiä erilaisista hevoskisailun muodoista. Omana aiheena oli matkaratsastus. Hassu juttu, luulin tähän viikkoon asti, että kyseessä on se matkailun muoto, jossa seikkaillaan hevosilla pitkin maita ja mantuja ja opas ehkä vähän kertoo luonnosta ja alueesta missä mennään. Eeeiiii välttämättä. Luokkatoveri kertoi, että ei ihan olla oikeilla reiteillä... Onneksi kertoi, niin päädyttiin tekemään oikeasta aiheestakin sitten lopulta. Ja ei se oikeakaan aihe ollut ollenkaan huono! Matkaratsastus on hieno laji, kannattaa tutustua.


Pieneläinhuoneella hommat jatkui totuttuun tapaan. Aamu oltiin keskenämme ja iltapäivällä vanhempi opiskelija tuli hieman vahtimaan puuhia. Tänään oli eräs kolmannen vuoden opiskelija, joka oli tehnyt jopa harjoittelujakson koululla, joten hän tiesi vähän tarkemmin rutiineista ja muista hommista, kuin aiempi avustaja. Ihan jees, koska tänään oli vaihdettava sekä vesikilpparien että ison akvaarion vedet. Tuhraantui hieman aikaa, itselle napsahti ison akvaarion hoito, ja siinähän sitten vierähti vähän reilu tunti. Tilavuuttahan isossa akvassa on n. 2400 litraa, eli veden imemisessä ja uudelleen valuttamisessa menee tovi, vaikka vettä ei vaihdetakaan kaikkea kerrallaan.

Marsujen ja kanien häkit oltiin fiksuina siivottu jo aamulla kun ruokinnalta jäi aikaa - mukava huomata että rutinoituu pikkuhiljaa näihin hommiin ihan ilman perehdytystäkin :P

Toivottavasti eläinhuone on tarpeeksi siisti huomista avointen ovien päivää varten. Aamulla toki kerkii vielä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti