maanantai 20. tammikuuta 2014

Välimatkan etappi

Alle viikko meni siitä, kun sain harjoittelupaikan varmistettua, ja lennot sekä majoitus oli kunnossa. Ihan järkyttävä stressi ja ahdistus koko ajan! En tajua kuinka joku jaksaa tuollaista jatkuvasti... Eikä siinäkään vielä kaikki, tietysti piti vielä koululla tulostaa ja täyttää iso pinkka papereita joista puolet lähti mukaan. Ja sitten vielä kaiken tarpeellisen (esim. matkalaukun) osto ym.
Joskus se luovuus vaan lähtee ihan käsistä.
Lauantaina kisujen kanssa lähdettiin kyydillä kohti Espoota, jossa naukumaijat saavat olla kylässä helmikuun loppuun asti, kun olen poissa. Illalla käytiin jäähyväisjuomilla kavereiden kanssa.


Majoitus varmistui siis keskiviikkona. Nyt on sunnuntai, ja lensin juuri Hollantiin. Hurjaa vauhtia eteni tämä! Huomenna ajamme veljen kanssa Belgian puolelle Gentiin, missä on tarkoitus harjoittelukin suorittaa. Ehdittiin jo hieman mehustella kaikkea kivaa mitä siellä voi nähdä ja tehdä. Sitähän nimittäin riittää. Mutta tästä myöhemmin.


Kamala väsymys, mutta sen verran pakko sanoa, että kyllä tämä ravintolamaailma täällä on ihan oma juttunsa. Aivan mahtavaa! Käytiin syömässä yhdessä aasialaisessa ravintolassa, jossa oli tarjolla susheja, salaatteja ja lämpimiä ruokia buffetissa, pöytään sai tilata erillisiä pieniä annoksia, ja jälkiruokaakin sai syödä niin paljon kuin napa vetää. Tämän kruunuksi oli vielä all-you-can-drink pöytä, jossa oli lähes kaikkea mahdollista vedestä, mehuista ja limppareista viiniin, olueen ja portviiniin. Tätä ruoka- ja juomaihanuutta sai ahmia 29,5 eurolla 2,5 tunnin aikarajoituksella.

Needless to say, kämpille palattiin kierimällä. Huomenna seikkailu jatkuu, nyt zetaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti