lauantai 11. tammikuuta 2014

Realisaatio

Stressi. Tuska. Ahdisstus. Sssynti. (Toim.huom: viittaus Virsikirjan Lisälehdillä-sketsiin)

Viimeiset kaksi yötä olen nukkunt erittäin levottomasti. Aivot ovat tietysti olleet täysin ylikierroksilla tästä ulkomaille lähtemisestä. Tyyliin: "Lähden Belgiaan. --- Jee, lähden Belgiaan! --- Hetkinen, siis lähden... Belgiaan?!"

Vaikka tiedän että pitäisi olla superinnoissaan tästä hommasta, niin silti päällimmäinen tunne on kauhu. Vatsahaava. Entä jos mun hammaspaikat hajoo siellä? Ei sitä varmaan vakuutuksesta korvata? Entäs jos se eläinhoitola on ihan kauhea, huonokuntoinen, eläimiä pahoinpidellään ja hoitajat tekee järkyttävän pitkiä päiviä ja mut jätetään sinne yksin töihin? Entä jos mut raiskataan kaupungilla yksin liikkuessani? Tai ryöstetään?

Ja mites se majoitus? Saanko sellaista ylipäänsä hankittua vähän reilussa viikossa (todennäköisesti en, eikä se varsinaisesti haittaa jos joudun lähtemään vähän myöhässä - so what jos valmistuminen myöhästyy!)? Mitä jos en löydä tarpeeksi "virallista" vuokranantajaa tms. vaan joudun jonkun gangrape-sedän luo, tai muuten vaan homeiseen loukkoon, jossa ikkunoista vetää ja ilma on kostea ja kylmä ja - tuli juuri mieleen - sänky on täynnä loisia! Hyyyyööööök!

Ahistaa ahistaa ahistaa ahistaa ahistaa


Yksi hauska realisaatio eiliseltä: se eläinhoitola ei ole Brysselissä, kuten aiemmin olin ymmärtänyt, vaan Gentissä (naapurikaupunki, mutta kuitenkin). Syy miksi olin tajunnut tämän väärin, on se, että lähetin samannäköisiä hakemuksia ties minne, ja kun sain vastauksen, ensimmäinen muistikuvani oli Brysselin eläinsuojasta (se isoin ja tyylikkäimmän näköinen, tietysti), ja itse sähköpostivastauksessa ei ollut paikan yhteystietoja allekirjoituksessa. Onneksi en ehtinyt mokata sen kummemmin mitään, tajusin vaan sopimusta lukiessani (jonka paikan henkilöstövastaava on jo näpsäkkänä tätinä täyttänyt!), että hitto, tossa kaupungin kohdalla lukee muuten Gent, eikä Bruxelles tms...Kaiken muun ahdistuksen kukkuraksi pyörästä puhkesi takakumi työmatkalla tänään. Korjaus maksaisi - jotain, en tiedä - mutta just nyt ei ole varaa laittaa siihen, saatika yrittää korjata itse. Onneksi lumetkin satoi tänään joten aika laittaakin jo mokoma romukasa talvehtimaan. Kattellaan sit keväällä taas. Sillä välin pitänee ihmetellä, millä helvetillä täällä Hyvinkäällä kulkee töihin ja himaan, kun paikallisbussit kulkee aika huonosti. Eli apostolinkyydillä sitten siis keskusta-hima n. 3,7km. I'm looking forward to this.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti